Żywiec Zdrój Smako-Łyk

W czerwcu hostessy Oregano wraz z Mistrzami Kuchni - Michałem Tkaczykiem, Konradem Birekiem, Sebastianem Krauzowiczem oraz Witkiem Iwańskim, odwiedziły centra handlowe w Poznaniu, Warszawie oraz Lublinie, uczestnicząc w cyklu eventów zorganizowanych przez Żywiec Zdrój Smako-Łyk.
Mistrzowie Kuchni zaprezentowali obiadowe trendy w „Czterech Smakach” odpowiadających oferowanym wariantom wody Żywiec Zdrój Smako-Łyk - jabłka, cytryny, truskawki czy pomarańczy.

Personel Oregano podczas trwania akcji był odpowiedzialny za wydawanie przyrządzonych dań uczestnikom eventu, samplowanie wody Żywiec Zdrój Smako-Łyk, a także informowanie przechodniów o szczegółach eventu i konkursów, dzięki którym można było wygrać wiele atrakcyjnych nagród.


Personel Oregano dla Żywiec Zdrój Smako-Łyk 13Personel Oregano dla Żywiec Zdrój Smako-Łyk 01Personel Oregano dla Żywiec Zdrój Smako-Łyk 02Personel Oregano dla Żywiec Zdrój Smako-Łyk 05Personel Oregano dla Żywiec Zdrój Smako-Łyk 03Personel Oregano dla Żywiec Zdrój Smako-Łyk 04Personel Oregano dla Żywiec Zdrój Smako-Łyk 07Personel Oregano dla Żywiec Zdrój Smako-Łyk 10Personel Oregano dla Żywiec Zdrój Smako-Łyk 06Personel Oregano dla Żywiec Zdrój Smako-Łyk 08Personel Oregano dla Żywiec Zdrój Smako-Łyk 09Personel Oregano dla Żywiec Zdrój Smako-Łyk 12Personel Oregano dla Żywiec Zdrój Smako-Łyk 14Personel Oregano dla Żywiec Zdrój Smako-Łyk 11Personel Oregano dla Żywiec Zdrój Smako-Łyk 15Personel Oregano dla Żywiec Zdrój Smako-Łyk 16Personel Oregano dla Żywiec Zdrój Smako-Łyk 17Personel Oregano dla Żywiec Zdrój Smako-Łyk 19


« Powrót